Retourneren

Stap 1

Verpak het product in de originele verpakking

Stap 2

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Stap 3

Stuur het pakket binnen 14 dagen retour (op eigen kosten)

Meer informatie over retourneren

Items die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking). De bestelling moet dus binnen 14 dagen na ontvangst bij ons terug zijn. Daarnaast dienen de kaartjes nog aan het item bevestigd te zijn en mag er geen make-up op de kleding zitten. Ook mag het product geen gebruikssporen bevatten, zoals het gebruik van deodorant en zweet. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, wordt deze helaas niet geaccepteerd en terug verzonden naar het adres waarmee de bestelling is geplaatst. 

Vergeet bij het retourneren van de bestelling niet het retourformulier bij te voegen.   

Wij sturen in jouw bestelling geen retourformulier mee. Deze kan gedownload worden door hierboven op de middelste kolom te klikken. 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen.  

Op het pakketje dien je jouw eigen adres te noteren. Het adres van de afzender moet zichtbaar zijn op de verpakking. Staat dit niet op het pakketje, kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. Dit heeft te maken met eventuele extra kosten voor het verzenden. Het is noodzakelijk voor ons om te weten waar het pakketje vandaan komt. Bewaar bij het retourneren van je bestelling altijd het Track&Trace bonnetje totdat je retour is verwerkt. 

Daarnaast geven wij geen was garantie. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Onvangt u van ons een artikel dat beschadigd/gedragen is of heeft het artikel geen productkaartje, meldt dit dan direct via de mail. Achteraf kan dit namelijk niet meer in behandeling worden genomen.  

Retour voorwaarden

  • Orginele, ongewassen en ongedragen staat. 
  • Na het wassen van items vervalt de garantie. 
  • Verstuur het item in de originele verpakking retour. 
  • Geen garantie op studs, glitters, steentjes en pailletten. 
  • Kleding met foundation vlekken worden niet geaccepteerd. 
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor een nette aankomst van de retour. 
  • Sieraden en badkleding kunnen wij niet retourneren i.v.m. hygiëne.
  • Sale items kunnen niet geretourneerd worden.  

Gratis verzending!

X